2020
Ноември
MoTuWeThFrSaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Проект: Обучение за здраве и безопасност за работници от Еко-индустрията – THESEIS 


 

Фондация Регионално Развитие спечели Проект: Обучение за здраве и безопасност за работници от Еко-индустрията – THESEIS. Проектът се финансира в рамките на Програмата на обучение през целия живот   Леонардо да ВИНЧИ-Многостранни проекти за развитие на иновациите.

Проектът THESEIS има за цел разработването, тестването, утвърждаването  и разпространението  на иновативен модел за обучение в областта за Здравословните и безопасни условия на труд (ЗБУТ) за работниците, заети в сектора на управление замърсяването в еко-индустрия.  От обучителната стратегията  THESEIS се очаква  да създаде култура на обучение по аспектите на ЗБУТ  съгласно нуждите на обучаемите, като ще се насърчават  съвместните  обучения с много възможности и самоуправление. Модела на обучение се разработва и изпълнява посредством използването на поетапен, широко интерактивен съвместен подход, включващ ранното  участие на заинтересованите страни в проектирането на резултатите и услуги, както и чрез използването на графично ориентирани инструменти за анализ и проектиране на  етапите за създаването на материал за професионално обучение.

Модела на обучение ще използва уеб базирана  виртуална общността  платформа (VCP), предоставяща  мощна и богата онлайн информация, многоезично мрежово взаимодействие и съвместна услуга за публикуване на информация между потребителите.

Може да се запознаете в детайли с необходимостта и целите на проекта ТУК.

Ако сте заинтересован от проекта и смятате, че се отнася до Вас моля да отговорите на въпросите заложени във въпросника, свързан с  анализ на нуждите от обучение по здравословни и безопасни условия на труд (ЗБУТ) за работници в Еко индустрията „Околна среда“ - ТУК.